Priser

 

Samtliga priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Priserna inkluderar inte expeditions-, betalnings- och leveransavgifter. Priserna som anges vid Kundens beställningstidpunkt gäller genom hela köpprocessen.

Leverans och Frakt
Vid order under 500:- utgår en fraktavgift på 65:-. Vid order över 500:- skickar vi beställningen fraktfritt.
Normalt sätt skickas din beställning inom 24h från det att vi mottagit ordern.
Vi skickar alla paket med DB Schenker. Du får en avisering via mail eller sms som hänvisar till närmsta utlämningsställe, där ditt paket finns att hämta. Om du inte hämtar ut din vara hos utlämningsstället i tid kommer en debiteringskostnad, för frakten tillbaka till oss, att faktureras dig. 

 

Betalningssätt


Vi erbjuder faktura- och förskottsbetalning. Inga extra avgifter tillkommer för något av dessa val. Välj ditt betalningssätt vid kassan.
Om du väljer faktura, kommer en pappersfaktura att skickas till dig separat. Kredittid är 15 dagar efter utförandet.
Om du väljer förskottbetalning vill vi att du sätter in orderbeloppet på vårt bankgironummer: 446-3014 på Sparbanken Öresund. När vi registrerat din betalning skickar vi iväg ordern till dig.

 

Reklamation

 

Vi garanterar att varje försändelse undersöks innan den skickas till kund. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer till Kund, åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet genom att lämna en ny vara. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara skall så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta oss.

 

Personuppgifter


Vi ansvarar för behandlingen av de personuppgifter som du som Kund lämnar till oss. Uppgifterna används för att kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Vi använder endast uppgifterna inom bolaget och lämnar ej uppgifter till tredje part.